Σχετικά με εμάς!

Γνωρίστε μας!

Καλώς ήρθατε στον υπέροχο κόσμο των βοτάνων, καλώς ήρθατε στο Herba.gr

Herba σημαίνει βότανο και τα βότανα είναι ο ισχυρότερος σύμμαχος υγείας και το πολυτιμότερο δώρο της φύσης στον άνθρωπο. Όταν συνδυαστούν με σωστή διατροφή τα αποτελέσματά τους είναι εξαιρετικά.

Είμαι η Σοφία και είμαι εδώ με πολλή αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Ζω στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καβάλας και στην σκιά του Παγγαίου όρους, τόπο πλούσιο σε θεραπευτικά βότανα, γνωστά από τα συγγράμματα των αρχαίων Ελλήνων.

Η σχέση μου με τα βότανα αναπτύχθηκε πολύ νωρίς στη ζωή μου, πιο συγκεκριμένα όμως με τα βάμματα άρχισα να ασχολούμε από όταν χρειάστηκε η οικογένεια μου άμεση βοήθεια.Τότε άρχισα να δημιουργώ τα δικά μου βάμματα με σωστή καθοδήγηση και πάρα πολύ διάβασμα. Λίγα χρόνια αργότερα άρχισα να τα χρησιμοποιώ κι εγώ στην αρχή σε μια δύσκολη κατάσταση που είχα να αντιμετωπίσω κι από τότε κι έπειτα για να ενισχύω τον οργανισμό μου με όλα τα απαραίτητα. Όταν άρχισα να βοηθάω φίλους ήρθε και η παρότρυνση να ξεκινήσω επαγγελματικά.

Ο Ιπποκράτης έλεγε: «Η φύση είναι μεγάλος γιατρός».

Τα βάμματα από θεραπευτικά βότανα έχουν τη δυνατότητα να μας ενισχύουν οργανικά με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θωρακίζοντας την υγεία μας απέναντι στις καθημερινές προκλήσεις. Αυτά τα ωφέλη τους είναι καιρός να τα χρησιμοποιήσετε και να μπορέσετε όλοι να αποκτίσετε μια ευκολότερη καθημερινότητα, πιο υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια.

Τα βάμματα φαρμακευτικών φυτών δρουν υποστηρικτικά στον οργανισμό. Είναι εντελώς φυσικά και υπερτερούν των συμπληρωμάτων διατροφής. Δεν περιέχουν συντηρητικά ή χημικές ουσίες. Δημιουργούνται από την εμβάπτιση του βοτάνου σε αλκοολούχο διάλυμα (συνήθως καθαρό οινόπνευμα) για 4-6 εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό τα ενεργά συστατικά του φαρμακευτικού βοτάνου διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα δίνοντας μας έτσι ένα βάμμα πλούσιο σε πολύτιμες δραστικές ουσίες.

Όπως όλα τα βότανα, έτσι και τα βάμματα δρουν σε αρμονία με τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος και χρειάζεται χρόνος για να εμφανιστούν οι αλλαγές. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν αντικαθιστούν ιατρική συνταγή.

Πείτε μου το πρόβλημα ή την επιθυμία σας και είμαι εδώ, να προτείνω το σωστό βάμμα και για σας.